2018-10-19 339 views
今日和媽咪去左沙田新城市入貨,為衣櫃換季。拎住大包小包既戰利品,要搵間坐得舒舒服服既餐廳食午餐,叉足電再買!媽咪揀左「穴」,仲可以手機apps拎位,去到唔洗等好耐就已經安排到位置!職員服務態度非常好,一坐低已經奉上熱茶,用膳期間亦不是主動詢問我地要唔要加水。非常有禮貌!令食客感覺舒服!餐牌圖片精美,令人食慾大開!可惜媽媽唔鍾意食魚生。媽咪點左汁燒牛肉飯,上菜速度非常快,落單不足5分鐘已經有得食!芝麻醬沙律,好新鮮!我點左鰻魚飯,勁大勁厚既鰻魚擺在眼前,已經令人食指大動!忍唔住影張大特寫!鰻魚新鮮燒起,又熱又多汁!配上芝麻粒更香口!呢個價錢,有咁超班既質素,真係超值!最後食埋個甜品—紅豆和菓子,係完美既終結!一間出色既餐廳,一定要有願意聆聽的心!估佢唔到,職員竟然禮貌地詢問客人可否填一張問卷!最我當然有填啦!

餐牌圖片精美,令人食慾大開!可惜媽媽唔鍾意食魚生。

芝麻醬沙律,好新鮮!

最後食埋個甜品—紅豆和菓子,係完美既終結!

一間出色既餐廳,一定要有願意聆聽的心!

估佢唔到,職員竟然禮貌地詢問客人可否填一張問卷!
最我當然有填啦!
2018-10-16
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$130 (Lunch)