2023-03-15 24 views
大project 完成後😤,當然要食d好野啦, 係尖沙咀有間食黑樺牛既火鍋放題, 當然要試下啦(5⭐️最高)。湯底🥣有多款湯底比我選擇, 而且有部分用料仲好養生添😏, 我就選擇左野生竹笙松茸菌鍋。 , 一到見到, 嘩! 好足料😏🦪海鮮拼盤:每人兩隻蠔、大扇貝、大蝦🍤焗15 分鐘就食得就有專人幫你放好及開好蠔。新鮮海鮮不同特別嘅調味料,就已經好夠味。三款甲殼類都好大隻同好新鮮😋一開始, 就比左一個黑樺牧場精選層架, 好靚呀💕。頂部杯盛著是A5黑樺和牛和尚肉(即膝頭對上位置),亦有A5黑樺和牛肩胛梅花及名水豚。利用環保♻️落單方法。 當中分了不同區, 可以按自己喜好選擇, 牛肉和豚肉。 牛肉放題🐮當中試了:美國牛小排、 牛板腱、梅花肉、 醉玫瑰梅花肉、牛頸脊。 比較喜歡牛板腱同牛脊, 肥瘦分明, 而且好滑特別推介: 可以試下蟹籽墨魚滑、黑松露蝦滑、好好味🤤小食:炸蝦滑、麻辣魚皮及牛腱、炸雞軟骨。飲品及甜品區🍹有多款汽水、冷泡茶等,冷泡茶有凍有室溫;仲有沙冰區, 好yummy .😍甜品有多款泰式口味雪條, 款款都好有特色😋

湯底🥣

🦪海鮮拼盤:
每人兩隻蠔、大扇貝、大蝦🍤

牛肉放題🐮
比較喜歡牛板腱同牛脊, 肥瘦分明, 而且好滑

特別推介: 可以試下蟹籽墨魚滑、黑松露蝦滑、好好味🤤

小食:炸蝦滑、麻辣魚皮及牛腱、炸雞軟骨。

飲品及甜品區🍹

甜品有多款泰式口味雪條, 款款都好有特色😋