2022-11-24
銅鑼灣的Cafe越來越多元化,這家位於銅鑼灣的SAY I LOVE YOU(就是偏偏喜歡你),有店舖名稱到裝潢及食物都少女心滿滿,有花花牆、大鳥籠!除咗裝修別緻之外,餐廳更致力推動多元共融發展,會聘請社會上的弱勢社群,相當有善心!△ ▽ △ ▽ △ ▽ △ ▽ △ ▽ △ ▽△ ▽ △ ▽ △ ▽ △🔹◉意式香草烤春雞 $198剛剛開始看到餐牌的時候,見到燒春雞呢個item好似,同成間餐廳嘅氣氛格格不入haha~點知賣相都真係好有少女心!燒春雞都幾嫩滑~配上nachos薯片,好豐富🔹◉煙三文魚炒蛋黑漢堡$138煙三文魚同埋雞蛋好滑溜,用咗黑色包漢堡,更為吸睛,估唔到漢堡都可以咁打卡,感覺上幾健康嘅漢堡!啱晒想keep fit嘅大家!🔹◉小熊粒粒草莓牛奶 $58熊仔造型嘅牛奶冰,可愛到不得了~飲品奶類超香濃,口感很滑溜.🔹◉冰藍薄荷梳打 $48賣相很美之餘,味道都幾清新,甜度適中,薄荷味好醒神~
🔹◉意式香草烤春雞 $198
🔹◉煙三文魚炒蛋黑漢堡$138
🔹◉小熊粒粒草莓牛奶 $58
🔹◉冰藍薄荷梳打 $48
賣相很美之餘,味道都幾清新,甜度適中,薄荷味好醒神~