2018-09-23 503 views
入到嚟太古,最易搵野食又多選擇嘅地方一定係太古城。仲好surprise 咁比我搵倒log on原來都有cafe! 今次叫左個English all day breakfast 同 三文魚露筍青草醬意粉。成個 All day breakfast 最好食係塊加拿大煙肉,係好香口同juicy嘅,唔似平時d防腐劑肉。其次係個黑松露炒蛋,味道夠香,但口感略嫌太水。個pancake係全碟嘅敗筆,太乾,要用野飲送先食倒,不過我食個陣太肚餓,所以可以話唯一好處係飽肚😂 至於個意粉,首先個賣相睇得出有心機design過,份量都幾大,有4-5件煎三文魚。意粉個 pesto cream sauce 夠濃郁,個粉裏面仲有唔少露筍片,整體幾滿意。