2017-04-17
喺中環想搵個地方Shisha 同飲下酒,咁岩呢日好多吧都早收,搵到呢度未收就試下座位可以,酒同shisha 都有d overpriced,酒杯都用膠杯係扣分位,唔夠店員服務(又可能d人太懶),都唔緊要。我係想講呢間Bar嘅侍客之道簡直係不敢恭維!侍應話Last order ,我地無野再想叫,咁ok啦埋單。朋友去緊廁所,我地夾緊錢出嚟埋單,點知係呢個時候d燈又光又暗又光又暗,最變態係個音樂較到爆聲,大聲到係無可能再留係個空間入面,仲要唔係播歌係播d電影情節聲,都唔知蓋住對耳定係拎袋走好喂大佬,咪已經俾緊錢,使唔使咁無品咁趕客?我地同出面講,佢淨係好串咁話"哦?好大聲下話? 真係忍你!想爆你有人坐係panel位,擺明係有心搞事要收工咪出聲早d叫人埋單,係你地時間安排問題,有需要要咁玩野?有你d咁嘅員工幫老板倒米真係唔該哂!如果你老板指示你咁做真係祝你生意蒸蒸日上!
喂大佬,咪已經俾緊錢,使唔使咁無品咁趕客?
我地同出面講,佢淨係好串咁話"哦?好大聲下話?
真係忍你!想爆你
有人坐係panel位,擺明係有心搞事