今日同奶奶,去荃灣辦貨,shopping完之後, 見佢攰攰哋,於是我地就入咗呢一間小型美式漢堡餐廳,見到佢地方簡簡單單,佢哋好有愛心,專登告訴我一個無冷氣出口位畀老人家坐。脆炸乳酪雞漢堡👑好好味, 初初見到乳酪雞漢堡,覺得應該個味道是開胃。但估唔到真的好好味,好開胃,終於是我叫多一個和奶奶share。好食!!!炸魚薯條👑非常大塊炸魚𐾐!!!魚肉雪白又結實,縫隙中微微流出鮮魚汁。魚肉雪白又結實,非常鮮嫩。薯條油炸度好似淺炸,不至於好熱氣或炸得過火,顏色金黃,微微咸味。 蜂蜜芥末醬👑配薯條一流,食出好滋味塔塔醬👑我個人覺得配炸魚一吃食,最夾!
炸魚薯條👑
蜂蜜芥末醬👑配薯條一流,食出好滋味
塔塔醬👑我個人覺得配炸魚一吃食,最夾!