2018-01-10 713 views
係fb見有KOL推介就黎試吓,4個人早段時間去仲有卡位坐,如果晤係“前後夾攻”成個人全身,就會變咗吸油煙機,因為佢枱同枱之間係無乜空隙😓 揀咗$328因為有蟹(但啲蟹麻麻),另外每人加$1可以有半邊龍蝦(預先煮熟,但晤係雪死,👌🏼)生鮑魚一隻(新鮮👍🏻)同時令海鮮(我地係扇貝,見之後轉咗虎蝦)《注意如果平過依個價就晤係加$1,注意任食時間同限時都係有晤同收費》如果限時食,要食勻“燒烤/火鍋/刺身”就幾趕吓😥 先黎刺身……蝦一定一定要追加,超大隻!其他刺身都好新鮮,但如果後期你想反啅,佢就只會照人頭咁比你(其他海鮮都係)!火鍋料……乜滑乜滑麻麻,晤彈牙幾水吓。丸類ok但晤推介。海鮮類大部份都晤錯,蜆好大隻……一定一定要追加!牛肉👍🏻每碟大約兩至三塊。燒烤料……羊扒……晤洗叫因為件羊3份2都係肥膏😖 牛舌超細塊、牛肉可以啦。其他都晤錯,但燒烤就要揾個細心啲嘅朋友仔去做啦,晤係燶曬浪費食物就晤好啦😄!燒烤個夾比較細同短,所以有時會比啲油彈到!小心!另外有啲頭盤可以自取,全部都係麻辣,如果鍾意食辣嘅朋友仔就超鍾意!(有麻辣雲耳、海帯、皮蛋、豆腐、青瓜)另外有啲菜類、粉絲、菇類、丸類,亦可自取。飲品都多選擇(注意啤酒有青島,但係係紅色罐,晤為意就睇佢晤到)最後……甜品……有驚喜!有心太軟,真係流心,我個fd食咗三個(佢係細size一份,所以就算一個人食曬都晤會內疚😍😍)
2018-01-07
$350 (Dinner)