之前外賣試過漢堡唔錯,諗住見系公司附近就堂食,每次行過見到晚市68$有意粉都想試下,但次次都唔見有人系入面,今次終於收工一個人肯入去試。入到去落完單,等左15min, 之後開番個openrice 睇,點知見到幾個評價都話要等成鐘鐘(當時已等30min, 諗住都差唔多)舖頭當時只有一個店員用緊電話,我一入去又見佢即刻番去廚房,仲以為都好盡責。之後我落完單又見佢系廚房行尼行去,諗住佢已經幫我煮緊就算啦,可能慢煮同即叫即整系等得耐d, 點知等左成個鐘,真系坐到洽眼訓同patpat 攰又一個人唔知做咩好,真系忍唔住問佢 "請問我個飯幾時有?" 點知換黎佢一句"下 乜原來你落左喇?我仲以為你未落"哈哈~咁我系咪應該講 🤡哦系也 我落左成個鐘喇,系咪要我等多一個鐘呀?最後罰坐左一個鐘,然後乜都冇食😁😁然後就唔再等了真系難怪點解次次都冇人系餐廳坐左成個鐘,店員冇留意到,冇關心客人系咪唔識落單,只系一入去就講左句隨便坐同QR code 落單就完左😁冇推介仲要全程系廚房陪迴唔知做乜9其實個客食完走左都唔知😃初初比個環境吸引左,但入到去發現櫈已有好多積蝕曬入去,同埋有條女性長頭髮系櫈上面未清潔就還可以接受
點知換黎佢一句"下 乜原來你落左喇?我仲以為你未落"
最後罰坐左一個鐘,然後乜都冇食😁😁然後就唔再等了
真系難怪點解次次都冇人
其實個客食完走左都唔知😃
初初比個環境吸引左,但入到去發現櫈已有好多積蝕曬入去,同埋有條女性長頭髮系櫈上面未清潔就還可以接受,始终都系成本同要長用,咁我都比4分既
但服務真系0😑有待改善
已黑名單