行過美樂見到有一間新開壽司店,見門面都唔錯,又幾多人食諗住試吓啦,唔好講笑我一定唔會再幫襯。中大伏。叫咗五樣嘢,明知假期一定係需要等,但係我覺得應該要同客人溝通,起碼你都同人講唔好意思大約要等45分鐘左右請問有冇問題,由於後面將太都會咁樣同人客講,我覺得基本溝通起碼都對你印象好啲,我有權揀食唔食,而唔係不停同你講好快又好快有,我等咗25分鐘嘅時候佢哋已經同我咁講失望至極講返食物質素,買外賣唔係即食當然會差啲,所以天婦羅唔作比較,但其實野普通,偏貴,平心而論滑蛋豬扒飯真係唔好食,我想講而且係依個豬扒飯令我等45分鐘,個飯乾身到不得之了唔知仲以為食緊隔夜飯,滑蛋明顯已經係熟蛋。唔好話外賣焗熟啲蛋。同埋我想講堂食仲快過外賣十幾倍,喺我前面排隊嗰台客,食飽走埋同我講我仲等緊😂👍🏻食物質素因人而異,唔阻止人去食,但我自己就一定唔會再幫襯

失望至極

👍🏻

食物質素因人而異,唔阻止人去食,但我自己就一定唔會再幫襯

2021-04-03
Waiting Time
45 Minutes (TakeAway)