2014-03-23 5822 views
上星期四同好朋友放學就衝左去咖啡弄去到大約1550到果時我張籌114但係果時嗌到90幾咁諗住去行下點知1625打點話問原來已經過左咁唯有再排過啦,排多45分鐘就入得其實可能好彩啦,我去過3次咖啡弄都係排45分鐘到入得咖啡弄要每位客人叫一杯野飲草莓歐蕾飲落去好似士多啤梨乳酪咁好fresh但係飲到最后D冰溶左變得好淡友人嘅抹茶歐蕾好香好好飲,我飲過一啖覺得抹茶好飲過草莓我地剩係想食甜品所以就叫左御之茶水同埋雜果waffle將旁邊嘅expresso淋落去個棉花糖到就會溶左D棉花糖之后就見到底下嘅3球雪糕同埋D nuts呢3樣野一齊食實在太正!perfect match之后我地仲叫左雜果waffleWaffle質感依然好似pancake咁,大過勝在蛋味夠香!可惜菠蘿好酸,火龍果落左梅粉所以我同友人都吾係太鐘意,舊橙同蘋果就無咩特别,我覺得普普通通都係草莓waffle最好味!呢個tea食得好開心埋單total 200幾期待下星期六嘅第4次咖啡弄p.s. 我今次咁o岩坐左喺個喇叭下面所以有D嘈不過服務好好
上星期四同好朋友放學就衝左去咖啡弄

其實可能好彩啦,我去過3次咖啡弄都係排45分鐘到入得
咖啡弄要每位客人叫一杯野飲
草莓歐蕾飲落去好似士多啤梨乳酪咁
好fresh但係飲到最后D冰溶左變得好淡
友人嘅抹茶歐蕾好香好好飲,我飲過一啖覺得抹茶好飲過草莓

我地剩係想食甜品所以就叫左御之茶水同埋雜果waffle
將旁邊嘅expresso淋落去個棉花糖到