2015-05-15 496 views
忙中偷閑去朋友打打邊爐,1個字,正! 今次系第3次來啦,哈哈,真心,我覺得呢間系吾厭既!哈哈最特別系,呢到有D辣既花生送,哈哈,好開胃加首先呢,我地就叫左D小食,有炸魚皮,勁大條阿!!系長過出面果D加,仲好脆跟住系黃金炸皮蛋哈哈,好漂亮的黃金炸皮蛋阿好有彈牙!好好味,吾好以為佢系炸會好油, 佢完全吾油加 食得幾塊都吾怕,哈哈今次我地就簡左個礦泉水走地雞湯底啦之前來都系簡鶯鴦湯底,今次特別D, 叫多個呢個試下呢個啦!職員會把礦泉水和椰子先放落個爐到,跟住先放雞,哈哈,好清甜加!!!跟住系飲左湯和雞先,真系好清甜加!完全無味精!!!!最岩大家飲!睇下之後飲完湯食完雞,就可以加湯底啦,跟住就開始打邊爐咯食左好多好多野,其中包括:招牌菜入口即溶肥牛,口感的冰凍豆腐,好爽的響玲,新鮮桶蠔,好爽脆的萵苣片,仲有手打芝士丸! 仲有太多太多野食啦!!!!!!正!不得不提,呢個午餐肉系有別於出面其他店鋪,因為真系靚料好厚身仲有呢個膳片!!我超愛食!!好滑好新鮮,仲入口即溶加!手打芝士丸!好待別加!出面系牛肉丸,入面咬落去芝士 總結: 呢個真系好多好野食阿,真心推介!
忙中偷閑去朋友打打邊爐,1個字,正!
今次系第3次來啦,哈哈,真心,我覺得呢間系吾厭既!哈哈
最特別系,呢到有D辣既花生送,哈哈,好開胃加

跟住系黃金炸皮蛋
哈哈,好漂亮的黃金炸皮蛋阿

好有彈牙!好好味,吾好以為佢系炸會好油, 佢完全吾油加
 食得幾塊都吾怕,哈哈
今次我地就簡左個礦泉水走地雞湯底啦

之前來都系簡鶯鴦湯底,今次特別D, 叫多個呢個試下呢個啦!
跟住系飲左湯和雞先,真系好清甜加!完全無味精!!!!

最岩大家飲!
睇下

之後飲完湯食完雞,就可以加湯底啦,跟住就開始打邊爐咯

食左好多好多野,

仲有呢個膳片!!我超愛食!!好滑好新鮮,仲入口即溶加!
手打芝士丸!
好待別加!
出面系牛肉丸,入面咬落去芝士

總結: 呢個真系好多好野食阿,真心推介!

2015-04-29