2009-07-02 11 views
見咁多咁好既食評, 忍唔住要同男朋友去食下。放工後6點幾已經到達, 心諗咁早應該唔洗等位啦! 所以我地仲慢慢下陣先去食!點知錯晒囉! 我地已經要排到第唔知30幾張啦!個到門口放左d name list 係到, 無飛派, 只係填底個名同人數, 之後記住個no.我地最後等左2粒鍾, 8 點先有得入。因為我地一早已經諗好左食咩, 所以二話不說就落單啦!本身想食下佢地個扒餐, 但入到去見無咩人食, 最後都放棄左。我地就叫左個...1)北海甜蝦沙律: 好味, 好fresh, 好多隻蝦仔, 好鍾意d 汁, 好開胃。2)菠蘿煙肉pizza: 好抵食呀! $28就可以食到個咁既size既pizza, 平時嚮pizza hut 食一個呢d 批起碼60幾蚊呀! 雖然價錢平咋, 但味道一d 都唔差, d cheese 同d 料都好多, 岩晒我男友呀!唔怪得台台都最少叫一個啦!3) 蒜蓉意大利包($11): 好似印度中東包, 熱食, 好軟熟, 好味!4)海鮮忌廉汁意粉 ($26) : 汁杰, d 味好濃, 有奶味, 有芝士味, 我就唔太鍾意隻味, 好怪!但男友又好鍾意, 仲掃清光。呢到仲有$13 任飲, 但
見咁多咁好既食評, 忍唔住要同男朋友去食下。
點知錯晒囉! 我地已經要排到第唔知30幾張啦!
我地最後等左2粒鍾, 8 點先有得入。
因為我地一早已經諗好左食咩, 所以二話不說就落單啦!
我地就叫左個...
唔怪得台台都最少叫一個啦!
但男友又好鍾意, 仲掃清光。
呢到仲有$13 任飲, 但我地無要到!
最後埋單只需$98 唔洗加一, 真係好抵囉!
嚮第2 到食, 起碼要$200落樓啦!
2009-07-01
$50 (Dinner)