💗 第二次嚟到本店啦!覺得將軍澳附近嘅環境都幾舒服🤣👍🏼💗 今次嚟到見到有為母親節而推出嘅期間限定菜式!💗 磯煮鮑魚 $48,湯汁用咗昆布, 味醂, 同日本醬油慢煮4至5小時,仲加咗魚子醬喺面😍💗 櫻花蝦土佐豆腐 $58,我不嬲都鍾情於豆腐😋 上邊仲有勁多炸到好香脆嘅櫻花蝦!隻隻都好大隻,配埋豆腐好好食👍🏼💗 和牛壽喜燒 $288,用上日本宮崎縣A4和牛😍 入口即溶~💗 櫻花明太子三文魚卷 $168,壽司飯係淡粉紅色!仲砌咗櫻花嘅造型🌸 除咗三文魚仲有明太子同青瓜作餡料💗 松葉蟹甲羅燒 $168,呢個同平時既甲羅燒少有少少分別,上枱嘅時候已經係煮熟咗,不過都有火爐烘返熱🔥💗 最後仲有抹茶蛋糕作結🥰💗 我覺得母親節,或者其他家人朋友聚會都幾適合黎~ 可以考慮一下👍🏼
💗 第二次嚟到本店啦!覺得將軍澳附近嘅環境都幾舒服🤣👍🏼

💗 今次嚟到見到有為母親節而推出嘅期間限定菜式!

💗 最後仲有抹茶蛋糕作結🥰