之前黎過一次影左咁多靚相已經有好多朋友問我幾時再同佢地黎花說😂 今次再約左朋友黎食野同影相,當然都係一早book定枱啦✌🏻️上次黎到影唔到哩個flamingo 燈,真係好靚呀!好想知道店主喺邊度買,好想屋企都有一盞😍哩碟黑松露帶子露荀意粉份量都好大,黑松露醬好香,配以白汁source 整個味道好creamy 好香!帶子好鮮味,煎得岩岩好,唔會過熟,入面仲係鮮嫩既。加入露荀好fresh,不錯!同朋友各點一杯梳打,個人好喜歡哩杯薰衣草白桃梳味既,聞到薰衣草既香味,味道係白桃加少少花香味,哩杯梳打好似未喺其他cafe 見過,好特別又好飲!❤️朋友就點左杯玫瑰梳打,佢係超級粉紅控,黎到花說keep 住hyper mode 😂 哩杯梳打粉紅色岩晒佢,我飲左啖都好出玫瑰味,靚之餘味道都幾好。今次再次黎到花說都係影左好多靚相😂 會再黎支持本地小店嫁!
黑松露帶子露荀意粉
薰衣草白桃梳打
玫瑰梳打

今次再次黎到花說都係影左好多靚相😂 會再黎支持本地小店嫁!
Type of Meal
Dinner