2017-09-11 1391 views
今日剛剛同老婆經過沙田新城巿, 又要搵嘢食, 八樓酒樓多人到 暈, 不如落七樓睇睇啦, 咦又經過吉列, 尖沙咀就去得多, 呢樹只係初初去過一次, 見到佢d店長及侍應好似唔同咗, 不如入去review下, 睇吓有無進步, 在門口攞飛, 好彩唔駛等好耐, 前面仲有地方坐住等, 好! 到我喇, 侍應給我帶進二人卡位, OK幾舒服, d醬汁器皿好乾淨, 我點咗個刺身盤及二人餐, 有前菜, 有嘢飲, OK OK.侍應給我先來芝麻, 仲教我點樣用醬汁, 好有心機.等咗一陣, 冰凍啤酒及檸檬什飲, 跟住炸軟殼蟹送到, 好鬆化, 要嚟送啤酒好掂, 軟殼蟹香脆有膏添.剛剛好軟殼蟹食曬之際, 刺身盤送到, 超級豪華, 咩都有, 海膽好甜, 牡丹蝦蝦肉好彈牙, 帶子鮮甜, 魚生非常新鮮.等緊炸物, 好似多咗客人等位, 繁忙時間, 店長不停埋單, 好! 有得食, 一大盤炸物, 有飯有面豉湯, 仲有咖哩汁添, 剛剛炸好, 辣嘴, 炸豬排加上豬排芝麻汁, 香脆可口, 完全不覺油膩, 炸蝦好彈牙, 炸豬柳好淋, 炸蠔亦非常鮮味, 侍應不時幫我加菜及添飯.飽曬, 指定動作, 清涼西瓜加熱茶, 總括來說, 比起之前來食
侍應給我先來芝麻, 仲教我點樣用醬汁, 好有心機.
等咗一陣, 冰凍啤酒及檸檬什飲,
飽曬, 指定動作, 清涼西瓜加熱茶, 總括來說, 比起之前來食, 有進步, Good
2017-09-10
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner