2014-10-07 494 views
第一次食丼丼屋,晚餐時間好多人呀,兩個人食飯都要等半個鐘先有得入座,好似反映丼丼屋應該真係水準幾高 咁價錢都唔平架,我同朋友一人一個丼,$88,如果升級做定食(連湯、沙律同飲品)重要加多$15 我點咗汁燒牛扒石頭鍋丼,賣相好吸引之餘,個丼真係好香噴噴 撈勻咗啲汁同隻生雞蛋之後,真係好好食咁 個飯撈咗啲汁同蛋,加上石鍋將佢微微烤焦,香脆得嚟好好味 至於啲牛扒都好入味,佢切成小塊容易入口,不過有少少鞋,如果煮快少少會更好我朋友點咗滑蛋吉列廣島蠔丼,蛋真係幾滑,亦唔會淡而無味,唔錯啲蠔食落都好好味,炸得透同脆之餘唔覺得成口油或者好硬好乾咁,咁都好考工夫架 PS 我同我朋友都唔食蘿蔔架所以無得品評喇,各位自己try try

我點咗汁燒牛扒石頭鍋丼,賣相好吸引之餘,個丼真係好香噴噴

撈勻咗啲汁同隻生雞蛋之後,真係好好食咁

個飯撈咗啲汁同蛋,加上石鍋將佢微微烤焦,香脆得嚟好好味

汁燒牛扒石頭鍋丼
滑蛋吉列廣島蠔丼
2014-10-05
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
$88 (Dinner)
汁燒牛扒石頭鍋丼
滑蛋吉列廣島蠔丼