因為懷孕我好多嘢都突然間諗起就好想食,今次就勁想食Pizza!之前聽老公講同同事試過芝味鳥,所以我哋今次都叫做芝味鳥試試!Order後大概一個鐘就送到,都好快手!我哋今次叫咗芝味餐,普通批 + 飯/意粉/炸雞(任選兩件) + 2汽水/2餐湯/4蒜蓉包(任選一件)本身諗住普通批未必會好大個,點知嚟到份量都唔少!一打開已經聞到好香,而且料真係好足! 夏威夷批有菠蘿、火腿同加倍芝士!我第一次食都覺得依間既Pizza整得好有誠意,睇得,食落都好得!宜家香港專賣Pizza的舖頭都好少見到咁好!我哋食完晒都仲有兩三舊留返下一餐食添!香烤葡汁雞焗飯不過不失啦!味道唔算特別。吞拿魚蘑菇螺絲粉就好正啦!味道岩岩好!唔會太咸!最後仲有餐湯,都不過不失啦!全單$192!價錢同食物份量質素嚟講可以話係超值!下次有機會一定會再叫依間食!

Order後大概一個鐘就送到,都好快手!

本身諗住普通批未必會好大個,點知嚟到份量都唔少!
宜家香港專賣Pizza的舖頭都好少見到咁好!

我哋食完晒都仲有兩三舊留返下一餐食添!

香烤葡汁雞焗飯不過不失啦!味道唔算特別。

吞拿魚蘑菇螺絲粉就好正啦!味道岩岩好!唔會太咸!

最後仲有餐湯,都不過不失啦!

全單$192!價錢同食物份量質素嚟講可以話係超值!
下次有機會一定會再叫依間食!
2020-02-14
Waiting Time
60 Minutes (Delivery)
  • 夏威夷Pizza
  • 吞拿魚蘑菇螺絲粉