2017-06-25
原本係想食x舍,見一樓個傳單妹妹不停話試下啦,好好食咁, 又入左去食,環境衝生都正常, (同上手一模一樣)食物除左牛之外,其他都中下, 值得一讚嘅係個一口牛,認真好食. 有個調味區.醬料比較新穎,種類唔多原本食得好地地,個職員無啦啦走黎講,埋單一共$xxx. 心諗咩事? 門口;空傳單張;座位都無寫明限時食, 我入座到埋單都無70分鐘!!!!!! 係70分鐘都無!!連甜品都未食! !!已經叫我埋單,ok! 咁我照埋單, 埋完我就去拎雪糕;甜點咁, 食到一半個職員又走埋黎講, 我都好客氣講,佢望左我幾秒無回應就走左, 真係未試過食得咁無奈! 好心咁大間鋪,又印晒單張,連個都唔注明!!當我準備走出間鋪前,又聽到有客不滿無啦啦比人話夠鐘要離座!!!!!! 總結:野食得牛ok, 其他不值一試, 服務尚可,但有限時又唔講,真係扣晒分,唔會再有下次光顧!!!!
有個調味區.醬料比較新穎,種類唔多
連甜品都未食! !!已經叫我埋單,ok! 咁我照埋單, 埋完我就去拎雪糕;甜點咁, 食到一半個職員又走埋黎講,[你地夠鐘啦.唔該! 多謝晒!!要離座] 我都好客氣講[其實你地有限時點解唔講明唔寫明],佢望左我幾秒無回應就走左, 真係未試過食得咁無奈! 好心咁大間鋪,又印晒單張,連個[食用時間]都唔注明!!