2017-01-23 937 views
前幾日見佢新開都未黎過,叫埋幾個fd黎試下咁,令我驚喜既係,4個人,食千幾蚊,竟然全部人都食唔飽,老實講自問4個都係一碗飯就飽既人,真係覺得十分不可思議,貴夾細件,淮山一碟10小條,肉黎講,你要係香港搵差唔多既,唔難,其他都係要搵就搵到,係要搵樣好野講既話,等我諗諗,魚片夠薄,師傅刀功好服務黎講,係餐廳入面個陣,我覺得自己係咪有特異功能-隱形,明明得2台人,明明佢對眼係望住我呢邊,可以睇我唔到咁過隱,睇到之後應完我之後我又開始隱形之前係某連鎖酒樓打邊,唔係任食,龍蝦,石班,海鮮,肉,全部單點,一樣4人,飽到嘔都仲便過佢試過就夠,唔會再去,多謝
前幾日見佢新開都未黎過,叫埋幾個fd黎試下咁,

試過就夠,唔會再去,多謝