2023-08-29
最近係尖沙咀食咗個好特別嘅猶太菜式——🌟Mul Hayam Glatt Kosher Restaurant🌟,都係我第一次食,覺得好特別😳餐廳空間一啲都唔會逼夾,裝修都好有特色,我哋點咗佢餐前小食同主食,兩個人食只食到咁多,下次有機會真想試埋佢哋嘅其他特色食物✨._.🐥|Traditional BBQ Chicken In Skewers |🐥(Vietnamese Rice)雞肉烤到勁惹味,仲有香烤嘅香料,旁邊嘅配料可以轉換下口味,個茄子肉係我鐘意嘅味道,會跟埋個糯米口感嘅痴飯,又係一道好有特色嘅主食·🐟|Grilled Norwegian Salmon in Teriyaki Sauce|🐟三文魚煎到好香,肉質唔會好乾,配埋檸檬汁,魚肉肉唔會腥,味道好清新,加埋旁邊啲洋蔥碎,好好食👍🏻·🫓|Home-made Kobe|🫓呢個好有特色嘅烤餅,上到枱都仲係熱辣辣,配上四款醬汁可以點黎配烤餅食,四款醬味道都好特別,濃味道,想點溝埋落個烤餅食都得,味道勁夾,好正!·🐂|Moroccan Beef Cigars|🐂造型好特別,令人好想一探究竟,裏面嘅牛肉好香濃,有啲似中式嘅山竹牛肉味,中式
._.
🫓|Home-made Kobe|🫓
🐂|Moroccan Beef Cigars|🐂
造型好特別,令人好想一探究竟,裏面嘅牛肉好香濃,有啲似中式嘅山竹牛肉味,中式嘅味道,外層炸到脆卜卜好滋味
._.