2019-01-20 3638 views
港式台式日式打邊爐就試得多,用泰式湯底嘅打邊爐就真係第一次食上到餐廳,見到地方都幾乾淨企理。收費係按人頭計嘅,$298有海鮮, 雞煲,打邊爐,都幾抵食呀!仲有泰式小食可以加!六隻泰式生蝦先至$38,非常超值!蝦肉都幾新鮮爽口㗎泰式鳳爪$28咋,當然唔好錯過啦,鳳爪味道酸酸辣辣,非常開胃!打邊爐嘅湯底我哋揀咗椰子雞同埋冬陰公海鮮拼盤份量都唔少,種類好豐富!最正係鮑魚同埋帶子,新鮮又好味 我哋主要放落椰子雞湯嗰邊淥,唔想個冬陰公湯搶咗海鮮嘅味道!我哋加咗$68要安格斯靚肥牛,牛嘅味道都幾濃,不過我哋嫌佢瘦左少少睇吓張點餐紙,其實可以免費追加時嘅食物有好多!我哋點左各款肉類,質素唔算超高,不過勝在選擇多!之後仲食咗啲蔬菜!好健康呀本身仲想飲杯泰式特飲,不過真係好飽,唯有下次先啦~

上到餐廳,見到地方都幾乾淨企理。

仲有泰式小食可以加!

六隻泰式生蝦先至$38,非常超值!蝦肉都幾新鮮爽口㗎

打邊爐嘅湯底我哋揀咗椰子雞同埋冬陰公

我哋主要放落椰子雞湯嗰邊淥,唔想個冬陰公湯搶咗海鮮嘅味道!

睇吓張點餐紙,其實可以免費追加時嘅食物有好多!

我哋點左各款肉類,質素唔算超高,不過勝在選擇多!

之後仲食咗啲蔬菜!好健康呀

本身仲想飲杯泰式特飲,不過真係好飽,唯有下次先啦~

2019-01-10
Type of Meal