2017-06-10
星期六放假,天氣同心情都唔錯,就book咗呢間野食放題,見到喺open rice 話網上訂座有優惠(送一樣小食,有蠔、海膽、蝦、雪糕等),咁就book咗7點。上到去講咗有book枱,職員帶入去安排坐喺廚房門口對面,咁我見到係唔full嘅,仲有幾張枱“吉”嘅,我就問職員可唔可以換枱,但個職員話冇枱啦,好!可能其他人book咗。點知過咗一陣,有張足夠坐4-6人嘅枱居然得2個人坐!好!坐位呢啲就由佢啦,可能食物幾好呢。剔咗幾張紙俾職員,寫住推介嘅都剔咗,等左5分鐘先黎幾樣熟食,味道一般,食完等左15分鐘都未嚟生嘅,我諗佢可能漏咗,咁我再剔紙,今次又係熟食先嚟,唯一值得講嘅係鹽燒牛舌,係難食到唔識用言語形容!放唔入口㗎!食物難食已經無法饒恕,衞生都未如理想!有小動物喺地下爬過!見到咁嘅情況終於忍唔到埋單走人,由入去坐低到走只係用咗半個鐘!可能係我唔好彩啦,絕對冇下次啦!因為實在係太差啦,冇心情影相啊!
可能係我唔好彩啦,絕對冇下次啦!
因為實在係太差啦,冇心情影相啊!