2019-04-25 238 views
話說個日放咗工之後無野食,就打算去美心或者麥當勞到食,但經過見到這間及好久無試過,就入去食下及試下。當我入到去及找位坐都無咩問題,點食物個時有啲誤會,都唔係大問題。之後開始是有問題的,明明我點了“四川麻辣牛肉炒飯”,等了一會兒,突然有職員問我係咪點咗“咖喱牛腩飯”,這樣想我點樣?咗追問我是說“四川麻辣牛肉炒飯”,但是上菜紙寫了我想點食物是正確的,郤無人睇我張上菜紙的。還有兩種問題,明明看住張單而放食物到有關桌號的客人面前,唔係好難的事,明明是旁邊客人的食物,郤俾了我,好運是個客人是有出聲的。令一種問題係是遲過我入去這間店舖的客人及遲過我點食物,郤是有食物的,現在當我不存在,咗等了一會兒才人睇我張單並送餐俾我。