2022-06-29
去觀塘買嘢,經過發現間新食肆,係墨西哥菜,門面有幅好靚好大好colourful 🎨嘅畫,被吸引咗入去。第一次食墨西哥菜,以為係好辣,原來都唔係,亞女都食到,叫咗2️⃣個set:🔶Taco Bowl Rice & Salad - 十五味豬腩🐷我哋選擇咗半飯半沙律,豬腩入口即溶,味道唔算太濃,仲有雞蛋、牛油果等配料,仲有一件粟米🌽,沾上惹味嘅香料粉,整個餐份量都幾大,唔錯😋🔶 Taco Set(2件裝) - 吉列蝦🍤 & 墨西哥辣雞🐔以為Taco塊餅係脆啲,原來唔係,不過都唔錯,軟身容易食之餘,仲吸咗食物嘅汁,吉列蝦兩大隻,好脆,應該係即炸😍,墨西哥辣雞係佢哋正打,的確唔錯,味道同個Taco好夾呢個set仲配薯條🍟及雜錦沙律🥗另外加💰跟餐有優惠小食/飲品🔹一個芝士粟米脆片🔹是日餐湯 - 番茄湯 配多士🔹兩個飲品:蜜桃🍑紅茶及可樂🥤都幾抵食,以上全部夾埋唔洗$200,值得一試👍
呢個set仲配薯條🍟及雜錦沙律🥗
另外加💰跟餐有優惠小食/飲品