放工後同朋友食飯,佢提議呢間餐廳。無問題吖,還掂我都未試過。七點前入座嘅好處係可以自己揀坐邊張枱,我同朋友就坐咗最入面嘅半卡座,貪佢夠靜可以食住傾(傾住食?)菜牌價錢唔太貴,都係六七十蚊起。朋友食過話份量係細少少,所以我哋兩位女士連甜品都叫咗五樣。泰式金柚沙律 - 金柚肉多又甜,係令人食到好開胃嘅前菜。炭燒豬頸肉 - 豬頸肉好冧,配埋個酸酸哋嘅醬無咁肥膩,食多幾舊都得,只不過唔似係炭燒啫。蒜蓉炒椰菜苗 - 正正常常一碟菜,不過就唔多似苗。味道對我嚟講有啲重,蒜同鹽都略多。炸蝦餅 - 好有蝦味,又夠彈牙,好好味。炸到外皮有啲脆,上枱時係熱到食唔倒嘅,要攤一陣先可以入口。芒果糯米飯 - 好多芒果,暖暖哋嘅糯米飯夠軟熟。唯獨係我覺得椰醬好似稀咗少少。第一次食,樣樣都好味,下次嚟可以再試其他食物。

泰式金柚沙律 - 金柚肉多又甜,係令人食到好開胃嘅前菜。

第一次食,樣樣都好味,下次嚟可以再試其他食物。
$180 (Dinner)