好久沒吃煲仔飯,所以打算去試。味道一般,但服務"超好"我叫了豬膶+咸蛋肉餅飯,點知送錯O左膶腸+田雞。家人則點了金菇牛肉卷烏冬。金菇牛肉卷烏冬:牛肉卷比較乾,以前吃金菇牛肉卷肉躁飯較好吃。膶腸+田雞煲仔飯:膶腸味道普通,飯比較濕。服務:送錯飯想換仲要俾阿姐話"點解"抄"餸前不看清楚?我其實見到係送錯架,想話你知不過見你都"抄"緊餸之嘛。如果你要換都可以不過又要重新做,你有排等。仲有廚房夾錯單,我送個陣有蓋睇唔到錯架!"明明係阿姐幫我打開個蓋,你都冇睇啦,仲有你送錯野係我的責任?但因為之前已等了半小時,基於不想再等,所以即使送錯了也吃了。係我食飯的期間有4、5人入店,因為已經晚上9:00。那些人也有問個位阿姐,還可不可以下單。阿姐回答9:30截單,10:30收舖,於是那些人便找位子坐,阿姐係附近抹枱。當阿姐聽到那些人還未齊人竟然同客人說,我們9:30收舖,不好意思。那些人無奈離開,另一店員走去問她為什麼這樣說,她說"那些人還未齊人,唔知要搞幾耐!"如果有心光顧就要早一點,不要阻住店員收工
好久沒吃煲仔飯,所以打算去試。
味道一般,但服務"超好"
金菇牛肉卷烏冬:
牛肉卷比較乾,以前吃金菇牛肉卷肉躁飯較好吃

膶腸+田雞煲仔飯:
膶腸味道普通,飯比較濕。

服務:

如果有心光顧就要早一點,不要阻住店員收工
2011-12-11
$50 (Dinner)