2019-09-24 1142 views
傳說中嘅喜茶, 喺銅鑼灣時代廣場都開咗一段時間, 每次經過都係好多人, 打蛇餅, 落咗order都至少等一個鐘🤦🏻‍♀️ 今日行過嘅時候係晏晝五點幾, 其實人都多, 但因為太想飲喇, 要等半個鐘, 決定一試😁第一次望Menu, 有啲茫然唔知叫咩好🤔 偷聽到收銀員建議前面order嘅女士試吓冇咁濃嘅四季春.. 跟!!! 叫咗個走冰, 少少甜嘅芝士四季春, 大概等左20分鐘就有得飲喇, 比我想像中快 個芝士係好味嘅, 比起我之前飲嘅其他同類型飲品, 喜茶係做得比較出色, 雖然飲完之後感覺非常有罪惡感😈 唯有時候做運動補返數啦😅

芝士四季春

2019-06-23
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)
$32 (Tea)