最近好多人介紹呢間印尼野,我地今日星期六3:08pm到,已經見到大排長龍,大概十零個人係前面,我地等到3:50pm先入座,足足等左42分鐘。耐唔緊要,入座後即刻落單,一心諗住食黃薑飯,但竟然話賣哂,另外巴東牛肉飯、印尼牛肉丸湯都賣哂,最大問題係門外完全無寫食物賣晒,大家等咁耐點知得個吉,食物種類已經唔多,仲要咁多樣賣哂,我聽到好多客同我地一樣,想食嘅野都賣晒,有一個客仲話:又賣晒?上次我嚟都已經無得食!🌚咁大家只好叫其他🙃都唔緊要,落完order後野飲好快就嚟,但野食又係要等等等,途中聽到堂食客&外賣客都係咁問老闆娘有未,個答案通通一樣,就係繼續等!老闆娘仲同其中一位外賣客講:未有咁快呀,之前啲客等成個鐘添呀!😑感覺老闆娘唔覺等得耐係問題咁…有個堂食客仲等唔切取消走人…我直至見到後面枱客遲過我入座,叫嘅野同我地一模一樣,但人地已經嚟齊哂,而我地都只得野飲時,就問下老闆娘,老闆娘答:得一個師傅煮咋,要保證品質好,等耐啲但好食都唔緊要啦…🤯聽完真係得啖笑…最後我地第一碟野係4:35pm先上,而後面枱客已經差唔多食飽🌚我地足足等左45分鐘先有野食!總結:由排隊到第一碟上菜需要一個半鐘!!!所

總結:由排隊到第一碟上菜需要一個半鐘!!!

所以係到奉勸大家,如果無時間、無極好耐性、又好肚餓嘅,就千祈唔好食佢!

至於食物方面,叫左手打撈麵、海鮮炒飯、海鮮炒麵、柑橘水,只有手打撈麵比較出色,其他都普普通通,我唔會再返兜!食到尾段仲要冷氣機滴水🙄

冷氣機滴水
2025-02-22
Waiting Time
90 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Tea