這間Burger Lab,話左好耐去食,我就係過來做食客今日試左個經典漢堡配蕃薯條同椰青水套餐,未食唔會亂話好食,食過才大膽寫個食評,平日食既大多數係馬鈴薯條,較少吃到蕃薯條,上碟不油膩,個飽層數同用料好足,差點想一錘打落去才夠位放入口,肉質鮮嫩,賣相最易出事會唔靚既個塊生菜同蕃茄仍有個鮮豔顏色,又不是凍冰冰咁攝入個漢堡內,窩心位係準備了手套,乾濕紙巾,上班一族吃完唔會”鬧鬧搞搞”咁出門口,環境所限,所有坐的位置都是向牆,每個座位都預設了一個鈎去掛公事包同手袋,好野!下次再來試下不定期限定產品,呢期係芥末乜乜乜漢堡,我忘記了
2018-05-23
Waiting Time
1 Minutes (Dine In)
$70 (Dinner)