2021-09-16
隱世餐廳就更加要落力介紹! 今次食嘅印度菜餐廳格局好似Cafe咁靚,地方唔大記得book定位先啊! 餐廳入面有落地玻璃,主色以橄欖綠色同金色裝飾, 成個感覺又grand 又舒服~ 打卡friendly(*゚∀゚*) Food /Dessert : 📸📸📸📸 /5Environment : 📸📸📸📸 /5 Price 💵 Beef Nachos ——— $128Nachos 佈滿芝士同牛肉,仲好夠脆!配上牛油果醬,印度辣醬同乳酪,口味唔會厭~ 仲有另一番風味添~ Shish Touk ——— $108其中一個signature dish ,原本係好打卡able 架但waiter 太心急想整落來比我地食(゚∀゚) 影得一張相,一百蚊就食到咁大條串燒雞! 仲有兩個醬比你轉下口味~ Butter Chicken ——— 128Plain Na ——— $18依個咖喱超creamy! 加上嫩滑嘅雞肉同傳統印度嘅spice,好似醬汁咁濃郁! 一定要叫埋薄餅配上! 原味薄餅只需要18蚊就有了! 想特別啲仲有黑松露嘅薄餅添~ 不過個人覺得原味已經好夠味了~ Drinks 🍹 Mango Lassi —
打卡friendly(*゚∀゚*)
Food /Dessert : 📸📸📸📸 /5
Plain Na ——— $18
Drinks 🍹
Mango Lassi ——— $38
Rose Lassi ——— $38
兩杯唔同味道嘅yogurt ~ 意外超rich好好飲! 特別推薦芒果,酸酸甜甜再加上 yogurt 好fresh 嘅感覺! Rose 都幾特別,無咁強烈嘅甜味,有種玫瑰茶嘅香味不過係又帶yogurt嘅酸味 ~
推薦值: ⚜️⚜️⚜⚜⚜️️/5
最喜歡食不同異外菜,又好食環境又jeng !
-Useful tags for you 💓
#tthkfoodie #tthkrestaurast