2022-12-13 177 views
又嚟到尖沙咀搵食發現一間穩世串燒店,最啱三五知己係度傾下食下,開到凌晨三點,同班朋友一齊睇埋世界盃都仲得😬試咗幾樣:「秘製黃金香蒜茄子皇」 $58/份招牌菜,必試👍,勁多黃金蒜🧄,蒜味好正,亦估唔到茄子🍆好大隻,份量十足「鹽燒鯖魚」$48/條 🐟魚肉好嫩滑,相信只是加左小小鹽醃,但無魚腥味,配埋檸檬汁,帶小小酸味,感覺好清新,不油膩秘製豆卜$26/串 唔會好乾,豆卜吸收咗秘製醬汁😋,加埋蔥蒜更加惹味川辣肉碎焗爽滑豆腐 $58/份本人對辣不太大興趣,不過朋友想試,所以都叫咗,辣肉碎味道唔錯,配上外脆肉軟嘅豆腐,都有驚喜🤩汁燒原隻魷魚筒🦑 $118/條食串燒必定會叫魷魚筒,佢哋真係原隻咁燒,燒汁甜甜地,好juicySUNTORY-THE PREMIUM MALT'S 250ml $38/杯串燒與啤酒🍻係絕配應該無人會反對,大大杯,正呀。
又嚟到尖沙咀搵食

試咗幾樣:
「秘製黃金香蒜茄子皇」 $58/份

「鹽燒鯖魚」$48/條

秘製豆卜$26/串
唔會好乾,豆卜吸收咗秘製醬汁😋,加埋蔥蒜更加惹味

川辣肉碎焗爽滑豆腐 $58/份

汁燒原隻魷魚筒🦑 $118/條

串燒與啤酒🍻係絕配應該無人會反對,大大杯,正呀。