2022-06-17 363 views
又係放肆一下嘅時候,好耐冇食過放題了。試左神燈燒, 顧名思義主打燒肉, 我叫咗個level 2中間價錢放題,120分鐘任食 ,多咗靚牛同刺身可以揀。一入到店,已經感覺到拉丁風、有燈神、阿拉丁公主同神燈歡迎我哋, 仲有機械人喺度捧餐㖭。 坐得都算寬敞乾淨。外面有個自助吧已經好多嘢食, 趁野食未嚟攞咗個雞翼同麻薯波波, 個雞翼好香脆, 麻薯波波煙煙韌韌,好味。 用QR code點單, 真係好多款式可以揀。安格斯美國牛肉非常吸引,有安格斯肉眼扒,牛頸脊、雪花小排、 頂級版西冷同風門柳, level B先有得叫, 其實食一兩轉已經值回票價。刺身款式多,新鮮。水產類蒜蓉帆立貝、深海大虎蝦同時興隆魷魚魷魚,份量十足,仲好新鮮添。 鰻魚, 原來自己燒一燒好味好多。小食同炸物類吉列大蝦, 上枱時熱辣辣而且蝦都幾爽口。 榴槤炸彈, 榴槤味好重入面軟淋淋外面脆脆加鬆化。 黑糖牛油番薯,好得意,在爐上燒一燒後有點焦糖脆脆的外皮。沙律類胡麻豆腐沙律和蟹棒沙律, 沙律菜好新鮮而且醬料勁多。爆芝牛肉蛋蓋石鍋飯原來份量都唔少, 啲牛肉醃過幾好味,同埋好多芝士粒粒。飲品方面好多嘢揀花多眼亂,先上凍水果茶醒醒胃。 臨尾

仲有機械人喺度捧餐㖭。 坐得都算寬敞乾淨。

用QR code點單, 真係好多款式可以揀。

刺身

款式多,新鮮。

水產類

小食同炸物類

沙律類

胡麻豆腐沙律和蟹棒沙律, 沙律菜好新鮮而且醬料勁多。

爆芝牛肉蛋蓋石鍋飯

原來份量都唔少, 啲牛肉醃過幾好味,同埋好多芝士粒粒。

飲品方面

好多嘢揀花多眼亂,先上凍水果茶醒醒胃。 臨尾叫咗杯失傳黑牛冰,即係朱古力雪糕加可樂做飯後甜品

2022-06-08
Type of Meal