2021-06-28 755 views
阿仔考完試,最好出去同佢擦餐勁。橫掂佢返半晝,揀咗5-7時段,每人都係$158,任飲任食,仲包埋刺身呢度地方超闊落,食物種類五花八門,有燒烤食品,火鍋,壽司刺身,點心,炸物,熟食,連魚蛋,碗仔翅都有,少不了甜品,雪糕。飲品方面,有凍飲,更有自己沖花茶,真係數之不盡醃好的食品繁多,基本豬,牛,雞,魚,魷魚,豬軟骨,雞軟骨,林林總總,有不同的調味,非常入味,又唔會話過鹹樣樣都有水準,尤其鍾意魚柳, 魷魚,睇住魷魚慢慢由直變攣, 香味陣陣飄來,正呀刺身方面隻蝦真係好大隻,跟其他刺身一樣好新鮮甜美唔想自己燒嗰陣時又出去攞咗啲炸物,芝士球同芝士條好香口我哋不停主攻燒烤食物,真係冇位再食火鍋了。 這個價錢,這些食物質素和品種,真係物超所值,我哋已計劃暑假再度出擊
阿仔考完試,最好出去同佢擦餐勁。

呢度地方超闊落,食物種類五花八門,有燒烤食品,火鍋壽司刺身,點心,炸物,熟食,連魚蛋,碗仔翅都有,少不了甜品,雪糕。飲品方面,有凍飲,更有自己沖花茶,真係數之不盡

刺身方面隻蝦真係好大隻,跟其他刺身一樣好新鮮甜美

唔想自己燒嗰陣時又出去攞咗啲炸物,芝士球同芝士條好香口

2021-06-24
$174 (Dinner)