2011-08-17
日本放題當時要多選擇啦~~ 但食唔食得哂係另一回事, 咪理我食得多定少, 但比客人一定要選擇多, 尤其是香港人咁尖.............講真, 呢度選擇真係唔多, 無論食物或飲品, 甜品亦都係常被忽略的..................既然食物選擇唔多, 我地都差不多樣樣叫齊, 但大部份都唔係太掂............... 刺身 溶雪溶得太耐, 食落唔凍, 仲開始暖暖地, 所以都係叫咗一轉, 唔敢再encore~~刺身切得又薄又細塊, 我要夾埋幾塊一齊放入口先覺得食緊嘢lor~~~ 炸物好多油, 炸粉又唔靚, 但叫做係熱辣辣, 都可以入口~ 串燒燒得幾好, 唔會太乾 飲品有橙汁、蘋果汁。一部可沖朱古力/咖啡/檸茶的多合一機、汽水、啤酒 甜品出面雪櫃有奶凍、啫喱、西瓜任拎, 但雪糕就只限每人一杯仔, 係牛奶公司的 其他食物一般, 記憶之中最差係翅同水蟹粥, 個翅杰到一pat嘢, 好似BB糊仔咁, 個水蟹粥仲衰, 未食已經嗅到腥味...........以百幾差不多二百蚊的價錢食呢d嘢真係唔抵..............仲要限食2個鐘, 但如果係公司annual din就ok,
刺身
炸物
好多油, 炸粉又唔靚, 但叫做係熱辣辣, 都可以入口~
串燒
燒得幾好, 唔會太乾
飲品
甜品
以百幾差不多二百蚊的價錢食呢d嘢真係唔抵..............仲要限食2個鐘, 但如果係公司annual din就ok, 係公司buget ok............haha~~~