2022-09-27 203 views
一朝早諗住搵間茶餐廳食碗沙嗲牛係平時早餐嘅不二之選,點知經過呢間門面望落好似cafe,居然又有沙嗲牛食喔🤔仲話招牌添?試下啦就!沙嗲牛:佢話秘製嘅,好味嘅,比得上茶記果d有餘😋肉揀得好,唔似用d粉整冧佢。最重要讚d蛋同杯熱奶茶☕️,蛋用日本蛋,好滑,其實似大快活d滑炒蛋😂。奶茶比我想像中好,講熱奶茶不嬲係茶餐廳威d,但呢間居然又做得幾好喔👍🏾👍🏾👍🏾一d都唔澀,仲好滑添🤩正環境上,食緊茶記野,但聽住西餐、cafe 嘅背景音樂,連埋單都唔係出面埋,如果咁啱係附近,都真係值得嚟一試🤩P.S. 呢度係有all day breakfast 食嘅😂“”“” “”“” “”“” “”“” “”“” “”“” “”“” “”“” “”“” “”“” “”“” “”“”❤️‍🔥卡路里指數❤️‍🔥沙嗲牛肉麵(米粉):~640 kcal牛油多士:~232 kcal炒蛋:~148 kcal熱奶茶:~110 kcal總攝取量:~1130 kcal ☠️☠️☠️

❤️‍🔥卡路里指數❤️‍🔥
沙嗲牛肉麵(米粉):~640 kcal