2018-11-01 347 views
今晚萬聖節約埋朋友入黎白石燒烤..已經好耐無黎過..場地夠晒寬敞..所以唔會燒到成身味..我地叫左個十人海鮮套餐..每樣野都真空包裝..乾乾淨淨..仲比埋剪刀你..好貼心..有大大個燒烤網..燒海鮮一流..有三款海鮮..彈牙海中蝦.都好大隻..燒完真係好爽口..蒜蓉半殼帶子..有埋粉絲係入面..好香..好新鮮..仲有勁大條烏頭...肉類方面..蜜汁叉燒燒完都好juicy..雞翼雞扒有醃過..有咖喱黑椒同香茅..都好夠味..腸類有三款..芝士腸..雞肉腸同豚肉腸..都好爽口..豚肉腸幾特別..平時出面好少食到..最有驚喜係甜心蕃薯..細細粒..太超甜..野食份量好夠..食到個個捧住個肚走..係馬鞍山bbq既不二之選👍🏽

最有驚喜係甜心蕃薯..細細粒..太超甜..

2018-10-31
Type of Meal