2021-04-10 4541 views
呢間餐廳已經食左幾次,每次假日黎到中環都會忍唔住食呢間燒肉,外面環境裝修很有格調。每次黎食,我都必定會叫「特選燒牛肉午餐」,佢仲有其他唔同既午餐選擇,但真心推介叫特選,超好食午餐包了前菜,分別有沙律,麵鼓湯及燉煮牛肉,午餐仲包左白飯(白飯可無限添加),前菜非常有質素,沙律新鮮、牛肉煮得非常淋又入味之後到主菜部分——「牛肉」,牛肉質素超級高,牛肉味濃,牛既油脂會慢慢溶入口腔,建議牛肉每邊燒15-20秒已足夠,佢地會俾一夠肥牛脂肪你當油用,每食一塊都覺得好滿足我地今次仲追加左雞肉同香腸,雞肉都好好食呀,非常推介,香腸普通,但燒後皮都好香脆最後,午餐仲包左一個甜品—-「雪糕」,我點了曲奇味,老公點了柚子味,兩隻雪糕都好好味,為呢餐美味既午餐劃上完美既句號兩人埋單大約5百多元,我覺得呢個價錢絕對值得,非常推薦大家假日黎中環試下🤤🤤

2021-04-10
$250 (Lunch)