2017-07-16
元朗放題多 但好多都係主打價格同款式多 磯燒既放題真係好少 估唔到係元朗揾到首先 頭盤黎講 有中華沙律 又有蟹籽沙律 仲有得自由揀 都幾多得揀 樣樣都係細細碟咁 啱哂放題既標準😤一黎就上咗個磯燒拼盤黎啦蝦好似可以任叫 不過我地懶得燒 所以都係叫咗一次😂 好新鮮 唔霉 幾爽口加錢仲有得叫鮑魚 同廣島蠔 認真幾抵食搞唔掂個爐 不過好彩店員會定時定侯幫我地round 下啲野食 所以成功食到好西飲品嗰邊 估唔到都有幾多得揀 連somersby都有得任飲 都滿足都大部份人食放題既心態剌身都上得幾足料 叫幾多俾幾多 雖然款式唔多 但係勝在新鮮嘛 壽司真係估佢唔到 本身諗住過下口癮 點知我食咗成六件 飽到呢😂 但真係幾好食 最推介既係火炙三文魚腩壽司 充滿油脂 好正!仲有雪糕一大籮 好想試 但可惜我已經飽到上心口 食唔落啦😭
一黎就上咗個磯燒拼盤黎啦
加錢仲有得叫鮑魚 同廣島蠔 認真幾抵食