最近ig成日比呢間自家餃子洗版,見到好多人推佢地既手撕雞米線/飯同埋東坡肉🤤今次黎試絕對冇失望!同埋除左野食大份好食之外,個姐姐都超nice!見到佢同啲熟客有傾有講,仲可以同姐姐講要多菜脯多汁多飯!絕對唔驚食唔飽。我嗌野食既時候姐姐仲問我有冇食過,我話冇,姐姐仲話,等我比多啲你!比你試下!然後姐姐就裝得勁滿比我😋我覺得呢間絕對值得再食!無論係野食定係人情味,都係令人值得回首既😊1️⃣手撕雞米線($40)(鹵水蛋+$5) 手撕雞真係多到痴線!鋪滿曬成個面!然後撈曬成個麵,都仲係啖啖都有,食到最後仲有好多~勁正~配上佢地既秘制辣汁、辣椒油、菜脯、芽菜,啖啖都好惹味好正!特別鍾意佢既多菜脯🤤酸酸地又夠爽脆,同個辣辣手撕雞米線一齊食真係好正!佢真係又平又抵食🔥另外加左隻鹵蛋,都幾入味。
1️⃣手撕雞米線($40)(鹵水蛋+$5)