🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁天使之鈴 楓子楓糖latte 上次初嘗不錯😋第二次專登過泥再食 另外仲試埋其他主菜飲品咖啡店走日式復古路線 環境舒服 木系座枱懷舊裝飾 岩晒文青打卡👨‍🎨👩‍🎨 今次覺得最好食 明太子蟹肉意粉$128 🦀第一眼望落冇乜特別 原來海量蟹肉隱藏左落啲白汁忌廉度 明太子都好足料😍意粉麵質軟硬適中 淡淡蟹肉配埋鹹香明太子creamy creamy 好好食😆 櫻花蝦豆乳擔擔讚崎湯烏冬 $88 🍜甜甜豆乳湯底 配上 微辣的擔擔肉燥 脆脆櫻花蝦 食落出奇地夾 彈牙烏冬 用溫暖石煱裝上特別好味道😚Yuzu Coffee Mojito Soda (iced)$53🌱柚子薄荷檸檬同凍咖啡 感覺好夏日清新可惜飲落真係唔係好夾 開頭飲都ok 似espresso tonic 但飲到底食到柚子果皮 夾埋變得苦🥲招牌 Fonji Maple Cafe latte (hot)$45未飲已經聞到超香甜楓糖味 🍁拉花好靚 有功力 飲到底都未散幸福的感覺😊天使之鈴🔔 $38同一般食到canele不同 看似堅硬焦糖色外殼 裡面卻柔柔雲呢拿軟心 食落有啲似麵包布丁 好食😋#楓子珈琲 #太子美食
🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁

柚子薄荷檸檬同凍咖啡 感覺好夏日清新

未飲已經聞到超香甜楓糖味 🍁
拉花好靚 有功力 飲到底都未散
幸福的感覺😊

Fonji Maple Cafe latte (hot)

天使之鈴🔔 $38

天使之鈴

#楓子珈琲 #太子美食#hongkong #food #foodporn #socialenvy #yummy #amazing #instafood #dinner #eating #852#delicious
明太子蟹肉意粉
櫻花蝦豆乳擔擔讚崎湯烏冬
Fonji Maple Cafe latte (hot)