2015-01-03 1106 views
昨晚係天后食晚,行過清風街,見人頭湧湧,梗係唔執輸埋去八下,我呢個電視精一睇門口張枱就認得某電視劇裡面出現過,禁就等位啦,其間見D員工都快手快腳,應該唔洗等好耐,二十分鐘過去,終於到我,一坐低,有個紅色短頭髮姐姐埋黎問我地要D乜,我梗係要整個即撞木桶豆腐花先啦,再黎多個逢星期四,五先有既亞旺凍湯丸,熱就試得多,未試過凍。個亞旺凍湯丸,芒果底好味,加埋D椰果仲有西柚肉,最正D湯丸夠煙印唔會咬唔開,有D奶皇係裡面,限量出品果然唔同。另外個木桶豆腐花,木桶上,外型已經攞唒分,仲好細心跟埋個計時器,姐姐話個鐘响先開蓋,我梗係照足指示做啦,果然又香又滑,真係好正。總括來講,樣樣都有誠意既,係D位有D迫,不過人多無計啦,會再去。
亞旺凍湯丸
即撞木桶豆腐花