2011-07-28
本人第一次寫, 請多多指教是日晚上難得一家人可以一齊食飯, 所以去左apm 御泰坊因為這間餐廳是媽媽經常都推介去到時大約8點15分左右, 拎位等左45mins左右, 即9點3到才有位子, 原因佢無咩大table前菜泰式鳳爪 - 真的不錯, 由其是個汁, 好食, 可惜份糧少了一點木瓜沙津 - 這個普通, 好似無咩味道主菜有 : 炒通菜 - 味道不錯, 不是太多油炒金邊炒 - 這個有點兒普通, 沒什麼特別, 味道不是太夠 =0=豬頸肉 - 呢個一定要食!!! 超好食, 燒得岩岩好之餘, D肉一D都唔硬烏頭 - 都不錯, 個湯酸酸地, 魚亦夠大條甜品: 朱古力梳乎厘 - 好食 因我本身唔食太甜既野, 而呢個朱古力梳乎厘岩岩好, 所以我好鍾意食, 不過時間等得有點耐!!!南瓜乳酪 - 終覺得怪怪的, 可能我不太喜歡食乳酪, 不過家人說都不錯!!!總括雖然時間等得好耐, 但這間真的不錯 =]下一次我會先訂位再去食呢!!!
是日晚上難得一家人可以一齊食飯, 所以去左apm 御泰坊
因為這間餐廳是媽媽經常都推介
前菜
木瓜沙津 - 這個普通, 好似無咩味道
炒通菜 - 味道不錯, 不是太多油
烏頭 - 都不錯, 個湯酸酸地, 魚亦夠大條
下一次我會先訂位再去食呢!!!