2020-12-17
鬧市裡面要自成一角晚寂靜係一件難事 係呢間cafe 的確可以揾到一刻寧靜 鋪頭用上日系簡潔設計 我入去之前見裡面都坐滿 都係情人侶 bbf 就只剩我地要坐低既bar枱 感覺上應該裡面會好熱鬧 但係坐低一D都唔嘈 我地既坐位面向街景 連望出去都會感覺平靜 講下叫左咩 今日我好貪心 叫左兩杯野比自己 Mocha (個拉花好靚)熱情果高山茶 松露雜菌意粉講左mocha 先 唔甜 味道岩岩好 飲完一d都唔甜膩 可以即刻黎多杯 高山茶 綠茶如果同混入既水果或者糖醬唔夾會帶澀味而且飲完仲會帶酸 可以講配搭恰到好處 意粉雖然唔算好特別不過分量十足賣相都好靚 如果男士用來做午餐都一定會好有飽足感兩個女仔share 岩岩好如果你鍾意飲茶或者咖啡我會極力推介你去呢間Cafe 咖啡同茶都意外地令我有驚喜另外服務方面我非常之Appreciate 只因bbf 太細粒 俗稱嘅腳短 😂😂😂坐喺吧枱 推櫈拉櫈有一定困難 女店員邀請我嘅朋友坐好咗佢連人帶櫈推啱個位置 👍🏻👍🏻非常細心 不過就有啲辛苦咗佢😂其實呢間舖頭 門外 放咗一張長凳喜歡影相嘅朋友係個唔錯嘅打卡位 推介比大家希望大家鍾意我嘅介紹啦
講下叫左咩 今日我好貪心 叫左兩杯野比自己
Mocha (個拉花好靚)
熱情果高山茶
松露雜菌意粉