2023-10-01 2466 views
第一刀蒸肉餅$320:看似平平無奇,實質臥虎藏龍、能夠將第一刀異常鬆化的獨特口感會蒸到好似豆腐一樣毫無生氣、看似脹卜卜、起碼七成係粉、林back back,一係觸犯商品條例、一係請咗一位火雞姐啄豬肉啄足七七四十九日啄至豬蓉暴斂天物,咁嘅質素北角渣華冰廳$50 一個蒸肉餅相比之下絕對係神物、良心食物良心價錢廚師推介:順德煎焗班頭腩$298 、餐前小食份量、絕對觸犯商品條例、順德煎焗斑頭腩「骨」,食班頭腩可以換到三次碟,係我人生第一次體驗、亦順便讚侍應服務其實可嘉的楊州炒飯$228:生米煮成生炒糯米飯口感,化腐朽為神奇、少油要求變成亮碧新輝,再配上切角瘦鹹肉、想流牙血必食買單1498 、按耐不住同經理反映意見、他給我一個「笑一笑世界更美妙的表情」,科水搭𨋢之前主動走埋嚟同我講「冇理由咁差嘅、俾多次機會我哋、下次搵我」 、卡片又唔俾,張三李四我又唔知、唔通又係你咩陳生。師傅好鍾意落師傅、食完大量灌水、變咗條長洲黎恩記牛脷酥

師傅好鍾意落師傅、食完大量灌水、變咗條長洲黎恩記牛脷酥