1K
📍 「 kebuke TST」喂喂喂,仲有KEBUKE周邊產品買架,唔好忽略咗佢哋呀,佢哋就喺舖頭入邊🛍️而家炎熱嘅夏天,每一次出街都熱辣辣,真係好需要一杯{廢水}喺身邊,但係竟然俾我搵到一間唔係賣廢水既地方,佢真係真材實料嘅水果茶,飲得出仲要係新鮮水果,因為每杯都好有水果嘅香味!但係由於我好夜先去到,所以招牌嘅水芳同埋珍珠都已經賣晒🥹下次唯有早啲去,真係好想試吓佢招牌嘅兩樣配料🤲🏻✨胭脂檸果蜜桃韻紅茶與整顆鮮切檸檬以檸檬紅茶為基底,帶有檸檬既酸與紅茶調和茶感潤口酸甜,蜜桃香豐盈!尾韻的檸檬香氣帶來多層次的質感🍋享受蜜桃果香的原茶滋味🍑✨熟成歐蕾呢一杯醇厚鮮奶交織成經典鲜奶茶🥤濃郁鮮奶茶香滑有層次,茶香奶味完美平衡奶香調和得很好又順口又滑溜🧋✨荔香紅茶💦荔枝果香茶香交織 沁涼又回甘荔枝香氣與優質的紅茶相結合,茶香醇厚,果香四溢。每一口都係夏日的清新,酸甜可口,荔枝不會好化學味,係天然的果香味,和紅茶搭在一起真的很清爽💦

📍 「 kebuke TST」

✨胭脂檸果
蜜桃韻紅茶與整顆鮮切檸檬
以檸檬紅茶為基底,帶有檸檬既酸與紅茶調和
茶感潤口酸甜,蜜桃香豐盈!
尾韻的檸檬香氣帶來多層次的質感🍋
享受蜜桃果香的原茶滋味🍑

✨熟成歐蕾
呢一杯醇厚鮮奶交織成經典鲜奶茶🥤
濃郁鮮奶茶香滑有層次,茶香奶味完美平衡
奶香調和得很好又順口又滑溜🧋

✨荔香紅茶