2023-11-30
Mercury Recalls by Lost Stars地址: 銅鑼灣百德新街51號華爾大廈地下A號舖電話:=====================黑膠唱片,在我的年代已經是cassette 同cd 了,呢間以黑膠唱片做主題的西餐廳,就吸引我了,店被有部播黑膠碟機,真的會用不是擺設!!lunch /brunch set weekend 都有$98 avocado egg benedict ,鬆餅加蛋同荷蘭汁,素食都可以食架!salad/soup 是跟餐,兩份餐各要一,南瓜湯香甜暖入心。用qr code 落單 ,要唔要汁,飲品走甜等option 都有小食加了buffalo 同炸牛油果條(比炸薯條健康)卜了麵粉同麵包糠炸外脆入腍,而buffalo wing 酸辣好$118紅酒牛尾三殼飯,牛尾有肉有骨膠原,加埋紅蘿蔔等煮到好腍身iced black coffee 襯返甜品chocolate brownie +ice cream ,當雪糕開始融化在brownie 身上,是完美的時刻
地址: 銅鑼灣百德新街51號華爾大廈地下A號舖
電話:=====================