2023-04-27
azito係理大靚can, 嘢食除咗好睇亦都好味, 所以都好想推介畀其他人。👍煙三文魚全日早餐🐠呢一個係我好推介嘅。首先佢嘅外觀都好靚,可以見到佢係五顏六色非常豐富,見到都已經好想食。沙律菜好似一個小花園咁,中間有卷成花形狀嘅煙三文魚,最外圍有剪裁過嘅麵包,另一邊就有炒蛋,好似一幅花園嘅圖畫。當中麵包同炒蛋都做得幾出色。麵包略略烘過,啱啱好香口又脆口。炒蛋係特別香滑好似加咗牛奶入去炒咁。最後配上一杯Latte, 牛奶嘅香味我幾鍾意。😌😌低溫慢煮雞扒自家製竹炭漢堡包 伴 薯條🍔🍟其次會推介嘅就係呢一個。竹炭麵包出面都比較少有,呢度都做得相當唔錯,唔會咬落去硬骨骨又無味,而係好香軟嘅麵包。雞扒就係略略炸過嘅,香口得黎又唔會太油膩,最重要就係有埋芝士一齊,非常有層次。🤤🤤推介度:8/10
推介度:8/10