話說今晚用booking app訂左八點係「白宮cafe」食飯,甘我地就早十分鐘去到諗住等一陣食得,免得遲到。點知個waitress超細聲答我:「Full左,今晚full左!」我咪話我有book枱。之後另外一個waitress回答:「今晚街客太多,book左枱都無得食,要等walkin街客條隊」我一睇,有幾枱係門口,應該最少等over 一小時以上!但係我明明幾日前訂左枱,鋪頭又有曬record,亦已接受左我個booking! 但點解可以無留枱比我叫我走,負責任咩!?我特登出荃灣食,你叫我走?甘你又開放呢一個時間比人訂枱食飯!😡😡😡😡真心嬲,永久backlist!!!!明明一直有幫襯,點解而家甘對客人?係咪用app訂有discount所以選擇做街客而唔理有折扣既客?甘點解公司要join呢一個app,又話比用經app book枱既客人呢?真心唔明!亦十萬個失望!大家如果book枱要小心d!

😡😡😡😡真心嬲,永久backlist!!!!

又話比用經app book枱既客人呢?

真心唔明!亦十萬個失望!大家如果book枱要小心d!