呢間野係我搬入西灣河後先開,但見佢個易拉架同出面既相,sorry, 真係無意欲入去,直至最近有驚友介紹,就即管去試XD驚友話烏冬好食,但可能我對烏冬有要求,呢隻烏冬應該係都一類個隻,我覺得... er... 唔會揀佢囉... 個人覺得米線最好食,拉麵都好,不過要即食,因為攞到返屋企會有少少糊不過佢個喇沙湯底好食,佢唔算好正宗,但可以用好食去形容,加上街坊小店,呢個價,其實cp都好高! 第一次叫中辣,之後都係叫大辣,而我每次叫大辣老細都嘩我XD 但食開辣既,個,食大辣! 而男人第一次就叫咖哩辣,佢得肥牛同海鮮揀,所以我地一人叫一款~ 呢個咖哩辣有驚喜! 好好食,男人仲竟然清底~ 仲有,如果叫肥牛,佢個抽金菇真係好中抽XD不過佢既另一個signature就係人蔘,可惜我唔食既試唔到~ 同埋撈麵,呢個因為我每次都shift左去叻沙到,仲未試XD我地有次叫外賣就叫左個10蚊既蕃茄湯底(個次食完先記得未影),好老實講似熱左既蕃茄汁,我個人覺得太甜,但都好味! 應該真係無味精! 個三色蛋有驚喜既! 比佢張相好味好多XD而個糖心蛋,而家我叫親,男人都識得自動同我加,因為佢個糖心蛋比起好多偽拉麵店更好

個三色蛋有驚喜既! 比佢張相好味好多XD

而個糖心蛋,而家我叫親,男人都識得自動同我加,因為佢個糖心蛋比起好多偽拉麵店更好食! 不過留意返,佢係鹵水底既,但真係好好食呢~

自己食左第一次後(講緊唔到2個月),我已經翻兜左幾次,老細仲要係環保人士,呢樣我真係好欣賞! 我仲未有機會同佢講出面既相有少少趕客,因為真心野係好食! 但個font啊,相啊~真係唔係朋友講,我係唔會入去! 所以各位同路人,一定要去試! 佢已經變左我飯堂之一XD