2016-05-01
其實平時Ruby Tuesday 已經多人食,加上近期有張免費burger voucher。 立即吸引左一班唔係會員既食客。因為我本身都係無會員卡,難得有優惠,當然要黎食啦,一等就等左兩個鐘,要食免費野係需要付出既。落order時show 一show張e voucher就可以有個免費burger,只需要比番個加一就得。就甘睇,有好多人都係黎食免費burger,仲有好多人係自己一個黎食天。因為我同朋友黎,唔好意思食個burger 就走,所以叫多左個dish。4/5 Bacon Cheese Burger牛肉叫左7成熟,都仲紅紅地,不過都叫有牛味,同咬落d肉仲有實既。個包烘到好脆,都算厚身,女仔食半個都已經飽飽地薯條就一般啦,乾乾地4/5 Ribs (honey sauce) and chicken wings (buffalo)Buffalo chicken wings 好濃味,辣辣地Ribs 個汁好甜,好杰,不過d肉都係乾乾地個side dish 既薯蓉好香牛油味,不過d菜就煮得太稔,無曬蔬菜既爽因為無會員既半價,所以今次無叫野飲同甜品。其實呢到既野飲同甜品係好吸引。雖然個burger
Bacon cheese burger
個包烘到好脆,都算厚身,女仔食半個都已經飽飽地
薯條就一般啦,乾乾地
Ribs and chicken wings
Buffalo chicken wings 好濃味,辣辣地
Ribs 個汁好甜,好杰,不過d肉都係乾乾地
雖然個burger 唔使錢,但因為Ruby Tuesday 個原價好貴,所以今次食都唔係話太抵。
其實都係做會員,半價甘黎食係最抵既。又唔使同人迫。